Mhevent kan ook uw partner zijn in het organiseren van een complete (kinder)kermis.
Wij ondersteunen uw gemeente of organisatie of kunnen ook de gehele organisatie in eigen hand nemen. Door het complete pakket van organisatie , promotie en werkzaamheden in eigen hand te hebben nemen wij u een groot deel van het werk uit handen.

Als onafhankelijk bedrijf zullen wij altijd zorgen voor de juiste samenstelling van uw kermis en nemen alle taken op ons. Wij regelen de voorbereidende taken , promotionele activiteiten , coördineren de opbouw ter plaatse , zorgen voor de communicatie tussen opdrachtgever en exploitanten , verzorgen desgewenst de stroomvoorziening en hebben ook een mogelijkheid tot het verzorgen van randactiviteiten met spectaculaire openingen of bezoek van (kermis)clowns.
Dankzij onze uitgebreide contacten binnen de kermiswereld zorgen wij voor kwaliteit.

Projecten 2022:

Dommelen Kermis - 27-31 AUG - Gevraagd: 1 Grootvermaakzaak (geen Rups) | Visverkoop 

Wanroij Kermis - 6-9 AUG - i.s.m Homan Kermis BV - Inschrijven mogelijk voor alle zaken.
Reeds verpacht: Gebakkraam 

Bloemencorso Valkenswaard - Inschrijven Foodtrucks en Kermiszaken mogelijk.

- Meer volgt - 


REFERENTIES:

Kermis Dommelen  - In samenwerking met de wijkraad Dommelen pakt MHevent het complete pakket op van de organisatie. Van voorbereiding tot vastleggen van exploitanten en randprogramma.  (Jaar: 2015 // 2016 // 2017 // 2018 // 2019 // 2020 // 2021 // 2022)

Kermis Waalre - Organisatie & Begeleiding i.o. Homan Kermis BV | 2021 | 

 

- Kinderkermis Gouda - Tijdens Koningsdag 2017 verzorgde MHevent eenmalig enkele kinderattracties tijdens de activiteiten van Koningsdag. Op deze dag stonden opgesteld: Draaimolen , 1001 Nacht Trampoline, Lucky Duck en Lijntrek- Nostalgische Kermis Weert - Tijdens de koopzondag in het laatste weekend van oktober 2017 organiseerde MHevent in opdracht van het centrummanagement een nostalgische kinderkermis met o.a. een Rupsbaan , draaimolen en diverse kraampjes.- Kinderkermis Weert - Tijdens het Waanzinnige Winkelweekend in Weert verzorgde wij de kleinschalige kinderkermis. (2018)Vakantiekermis Houthalen / Hengelhoef - Organisatie en begeleiding van de Zomerkermis op Ooststappen Vakantiepark Hengelhoef te Houthalen België. - Taak van MHevent was het contracteren van diverse exploitanten gedurende de vijf weken dat de kermis aanwezig was.Kinderkermis Markthallen Houthalen - Op 9 oktober 2016 heeft MHevent ter ere van het drie-jarige bestaan van de Markthallen te Houthalen een kinderkermis neergezet met rondom de 10 zaken.

 

- Verhuur Kinderattractie tijdens Wijkfeest Rotterdam (2018)

 


- Algemene begeleiding Koningsdag Dommelen 2019 - Plaatsen enkele kermisgerelateerde zaken, begeleiding van het hele event, aanvraag en contactpersoon gemeente, verzorgen van
marktkramen.


- Verzorgen Kermisattractie Schützenfest Twist (Duitsland) 2018 Meer informatie wat wij voor u kunnen betekenen? neem gerust vrijblijvend contact op. 

Top

MHevent  | mhcircusevent@gmail.com