Home
Over ons
Attractieverhuur
Kermisorganisatie
MHevent
Marktorganisatie
Informatieformulier
Contact

Over ons 

MHevent is uw partner in kermisorganisatie en verhuur van kermisattracties. Van draaimolen tot oliebollenkraam , u vindt het bij Kermisverhuur.com , een onderdeel van MHevent.
Voor festivals , braderieën , evenementen , bruiloften of bedrijfsfeesten bieden wij attracties in alle soorten en maten aan. Van kermisfunfood zoals oliebollen , suikerspin , churros of een snoepkraam tot aan één van de vele attracties van draaimolen tot aan swingmill.

MHevent werkt samen met diverse kermisexploitanten in Nederland waardoor wij voor elk feest de juiste kermisattractie voor de juiste prijs in kunnen zetten.

Ook voor de organisatie van uw (kinder)kermis bent u bij ons aan het juiste adres. Zo organiseren wij sinds 2015 in samenwerking met de lokale wijkraad de Kermis in Dommelen. Hetzelfde concept kunnen wij ook in uw gemeente aanbieden! Neemt u gerust eens contact op voor meer informatie.

Naast dit alles werken wij samen met diverse goed bekendstaande partijen die uw feest tot een waar succes zullen maken. catering , muziek of versiering… U de wens, wij verzorgen het.

Wekt dit alles uw interesse al op? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog via onze contactgegevens of het informatieformulier

 

 

Top
MHevent  | mhcircusevent@gmail.com